Инсталиране на софтуер 4 за металотърсач XP Deus

Металотърсач XP Deus е революционен за тази технология и е практически най-голямото нещо, което се случи след откриването на металотърсачът през далечните 30-те години на миналия век.

Едно от иновативните преимущества на металотърсачът е възможността по лесен и безплатен начин да се update-ва софтуера от сървъра на производителя. По този начин производителят може да променя металотърсача в зависимост от конкретните нужди на търсачите и те да инсталират различни версии на дистанционните си устройства, чрез тях и на слушалките и сондите. С две думи дори и да сте си купили металотърсач преди 3 години, сега може да си инсталирате новата версия на софтуера именно версия 4.

На първо място трябва да знаете, че преди да стартира тази процедура трябва да влезете в сайта на производителя и да изтеглите софтуера за update във вашия Windows компютър. След това трябва да заредите максимално батериите на вашите XP устройства: всички: дистанционно, слушалки, всички сонди, които имате и да проверите преди да започне преинсталацията, дали всичките работят нормално.

След това може да увеличите всякакъв тип устройства които използват безжична технология за да не объркват процеса на принтери рането всички модули на металотърсача трябва да бъдат близко един до друг и трябва да запомните че преинсталацията може да се осъществи единствено и само ако имате дистанционното устройство ако имате само слушалки не може да стане при инсталацията. Онези колеги, които имат слушалки, имам в предвид безжичните слушалки, трябва да намерят възможност да преинсталираш софтуера с дистанно.

Цялата процедура по преинсталацията, стъпка по стъпка четете тук.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*