WS1

-2 канала за приемане (CH1 и CH2), които могат да се превключат.
-Сгъваем и ергономичен модел слушалка
-Цифрово предаване на звук без пръщене или фонов шум
-Регулируемо и запаметяващо се ниво на звук
-Компактни и много леки, 70 гр
-Слушалка, снабдена с букса за зареждане и 3,5 мм аудио изход, което ви позволява да свържете друга слушалка
-Акумулаторна литиева батерия без ефект над паметта
-Голяма автономия: 50 часа
-Бързо зарядно: 2 часа
-Мониторинг на натоварването и светодиод

Голямото нововъведение на тези слушалки се състои в това, че са напълно интегрирани и минимализирани. Те не изискват външен корпус и техният аудио предавател не изисква допълнителна мощност, защото е директно свързан към електронната платка на детекторите XP (фабрично монтиран предавател в новите модели XP: GoldMaxx Power, GMaxx II, Adventis 2, ADX250 , ADX150).
Приемникът, що се отнася до него, част от него, се помещава в атриум. Миниатюрен, тежи само 30 грама с акумулаторна литиева батерия!

Приемникът е сменяем!
Частта на слушалката, която се поставя в ухото, съдържа миниатюрния радиоприемник и литиевата батерия, има предимството да се отдели от слушалките и да бъде напълно независима от тях. Тя е оборудвана с конектор за зареждане и 3,5 мм аудио жак.
Този аудио изход позволява да се използва като обикновен безжичен приемник и да включите и други слушалки. Може да се постави в джоба на ризата Ви, например.
Фактът, че главата на приемника е разглобяема, също дава възможност за замяна на модула за слушалки с по-ниска цена, без да се налага да инвестирате в нова слушалка или обратно.
Цифровата аудио връзка предава същият звук като кабелна слушалка!
2 микропроцесора, първият за предаването и вторият за приемане, осигуряват безжичната цифрова връзка.
Поради това звукът е идентичен с този на безжичната слушалка, без пръщене или фонов шум.
WS1 са проектирани на базата на най-съвременната литиева батерия от последно поколение с живот на батерията до 50 часа.
Пълен заряд се постига само за 2 часа.
Платка за наблюдение на зареждането удължава живота на батерията и показва края на зареждането с LED диод.
Тази литиева батерия няма ефект над паметта, така че да може да се зарежда по всяко време, дори и да е вече частично заредена.
Регулируем и запаметяващ се звук
Приемникът има аудио усилвател и 2 бутона за управление на силата на звука. Настройката остава съхранена за следващото Ви ползване.
XP предоставя 2 канала, за да се избегне смущение между двама потребители!
Забележка: Ако използвате същия канал като Ваш другар, можете да го накарате да чуе сигнал за откриване, без да се движи. За да направите това, достатъчно е да загаси своя детектор, ако не се намира твърде далеч от вас, а слушалката WS1 ще улови трансмитера Ви.
По същия начин, ако възложите WS1 на партньорът или детето Ви те също ще могат да участват в проучването, без да са задължени да стоят близо до Вас.
WS1 Ви дава голяма свобода на движение, без повече закачане на тел в клоните или трудности при навеждане с целразкопаване!
Няма повече кабелни скъсвания, което да води до закупуването на скъпи нови слушалки.
Запечатването
Благодарение на формованите си уплътнения в профила и предпазните капачки, WS1 е устойчива на разпръскване от вода и дъжд. Говорителите на слушалките звучат в MYLAR, но също така се съпротивляват на лошото време.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*